Project: Molto

Location:  Brooklyn Mall, Pretoria

Client: Molto

Selling food, culinary products and other local items, display was an important aspect to consider in the design, not only the products had to be emphasised but the various brands as well. With a mixture of timber and touches of bright colours, the industrial interior set out to be a unique experience.

This project came with a few challenges. Firstly, we had to fit a design into a very small space. Secondly, we only had three weeks for installation and lastly, we had to make sure that we adhere to the mall’s guidelines.

The design had to encourage clients to interact with the shop’s product by using their senses. The touch, taste and smell of various local items could be experienced throughout. Taster tables, overhead structures and interactive objects allowed users to enjoy a stroll through the space.

Molto

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now