House Gross

Project: House Gross

Location: Orchards, Johannesburg

Client: Gross family

This design entailed the redesign of an existing family home in Oaklands Johannesburg for one of our favorite clients.

Most of the existing structure was retained and the new architectural program for this property cleared out cluttered spaces, facades and rooflines.

The product is an ultra-modern  home with internal courtyards and grand access walkway way that lead guests from street front to the welcoming gathering areas of the property.

As per most of our projects the landscape and interior spaces were designed simultaneously, this has a graceful transition between interior and exterior spaces to effect.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now